Bejelentés


Boldogulás Ha van esélyed és lehetőséged,ragadd meg


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
A Hunor az egészségmegőrzés területén is segít

Miért ne élhetnénk hosszú életet, egészségesen? A - Hunor Együtt a jövőnkért - társadalom-fejlesztő program ebben is tud segíteni. Vajon az emberek jó része tudja, hogy mik az egészséges élet feltételei? Az iskolákban ezt nem tanítják, a média pedig az ellenkezőjét sugallja! Bizonyára Te is sok embertől hallhattad már, hogy – „hol leszek én már akkor", vagy – „nem is szeretnék addig élni"! Mondják azok, akik a környezetükben lévő idős emberek betegeskedései láttán, el sem tudják képzelni, hogy idős korban is lehet egészségesen élni és ennek az időszaknak is vannak szépségei! Tudtad, hogy az egészségünket alapvetően öt külső körülmény rombolja? Mik ezek? A stressz, a vegyszerek szervezetbe jutása, a háttérsugárzás (elsősorban az elektroszmog), a tápanyaghiányos táplálkozás és a szándékos önpusztítás. Hogyan védekezzünk ezek ellen? A tudomány mai állása szerint, a betegségek nagy része pszihoszomatikus eredetű (a lélek megbetegeti a testet). A második legtöbb betegséget a környezet káros hatásai okozzák. A Hunor az egyetlen szervezet, amelyik mind a két problémára tud megoldást nyújtani az embereknek! A - Hunor Együtt a jövőnkért - társadalom-fejlesztő program szakemberei elfogultság nélkül kiválasztották a piac számtalan egészségtermék ajánlatából, azokat a speciális termékeket, amelyek a saját területükön a leghatékonyabbak között, a legjobb ár-érték arányt képviselik, és az egészségügyi problémák megelőzésében, illetve megoldásában élenjárók. A Hunor az egyetlen olyan szervezet, amely, a teljes piac legjobb ajánlataival segíti a stressz és a tápanyaghiányos táplálkozás megszűntetését, a méreganyagok távozását a szervezetből, a háttérsugárzás káros hatásainak semlegesítését. Az alábbi legjobb ár-értékű, a számos ajánlatból kiválogatott termékeket, már több éve - nagy megelégedésünkre - használjuk!

tovább >>


Tegyünk együtt az emberekért és magunkért, most még nem késő

Ha jó emberek karba tett kézzel nézik, a rossz és a gonosz eluralkodik a Földön! A Hunorral tudunk tenni az emberekért! Juttassuk el együtt az embereknek az élet és az ember működésének, illetve a problémamegoldás ismereteit azért, hogy boldogabban élhessék az életüket! A Hunor ebben is segíti az embereket! Neked is segítünk abban, hogy egyre könnyebben boldogulj és segítséget kérünk tőled ahhoz, hogy minél több embert juttassunk olyan képességekhez, amellyel sokkal könnyebben boldogulnak az életükben!

tovább >>


A Hunor segít, hogy ne dőlj be a nagyotmondóknak

Ugyanis az ügynöki, illetve az MLM-ben működők közül sok a nagyotmondó cég, illetve értékesítő! Lépten-nyomon tapasztalható, hogy az ügynöki és az MLM-ben működő cégek, illetve értékesítők jó része, a termékeikről, szolgáltatásaikról vagy a jutalék kifizetési rendszerükről nem a valóságot mondják a jelöltjeiknek. - Mondjuk, egyszerű gyümölcsöket, csodanövényeknek állítanak be. - Lehet az is, hogy gyümölcsökből készült termékeket irreálisan magas áron értékesítik. - Az is előfordul igen gyakran, hogy az összes jutalék kifizetés várható összege egy termék után, ha egy kicsit utána számolsz, több, mint a termék ára. - Igen gyakran olyan csoportnövekedési példával állnak elő, ami ténylegesen, a való életben nem lehetségesek. - Sok esetben, pénzügyi ajánlatokkal kapcsolatban, olyan lehetséges eredményekről tájékoztatnak, ami nagy bizonyossággal, előre láthatóan nem fog teljesülni. Ezeket nyilvánvalóan nem véletlenül teszik, hanem azért, hogy így könnyebben megszerezzék ügyfélnek a jelöltjüket. Viszont ezért, az emberek túlnyomó többsége számára csalódás lesz a végeredmény, illetve becsapottnak érzi magát. Az embereknek olyat kell nyújtani, ami számukra hasznos és amivel, segítünk az illetőkön. Tehát ajánlott tisztességes úton járni!

tovább >>

HUNOR RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

 

" A legjobb és a leghatékonyabb módja munkád elvégzésének,ha uralod azt,nem pedig a rabszolgája vagy. " Michel de Montaigne!
 

 A Hunor Részvénytársaság az emberek boldogulását segíti. Nagyon nagy célokkal rendelkező szervezet. A Hunor nem egy jött-ment társaság, hanem, a múltban is nagyon komoly eredményeket értünk el. Ha szeretne ezekről is több információt, akkor: Regisztráljon be díj és kötelezettség mentesen - itt a weboldalunkon - a boldogulását és az anyagi fejlődését elősegitő tudásért!

 Üdvözlettel:

 
Egyedülálló Információk,Érdemes megtudni!
 

 

 Hunor Részvénytársaság

vezetősége

"Önben milyen kétségek merültek fel, amik miatt úgy döntött, hogy inkább nem ad egy esélyt Magának és nem él az ajánlatunkkal? Milyen kérdései maradtak, amire nem kapott választ?" 

LINKSTER.HU  A linkbirodalom.

"Önben milyen kétségek merültek fel, amik miatt úgy döntött, hogy inkább nem ad egy esélyt Magának és nem él az ajánlatunkkal? Milyen kérdései maradtak, amire nem kapott választ?" 


Szervező, Menedzser

Munkák, Egyéb munkák itt: Magyarország, Komárom-Esztergom, Tatabánya. Dátum Szeptember 24

Egyéb munkák itt: Tatabánya

 

Egyedülálló Információk,Érdemes megtudni

 

"Önben milyen kétségek merültek fel, amik miatt úgy döntött, hogy inkább nem ad egy esélyt Magának és nem él az ajánlatunkkal? Milyen kérdései maradtak, amire nem kapott választ?" 

STARTOLJ, domain név, webhosting, szexshop, zászló, videomegfigyelés, kamera

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Varro Ica [ 2016-03-12 11:33 ]

T Hunor Webaruház,
Szeretném kérdezni, hol lehet Bartonhoz hozzájutni? Mert egy jó ismerősön évek óta issza és azt mondta hogy nem ehet kapni.
Kérem adjanak egy elérhetőséget ahol meg tudnánk venni.
Köszönettel Varró Ica
varroica@gmail.com


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!