Bejelentés


Boldogulás Ha van esélyed és lehetőséged,ragadd meg


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
A Hunor az egészségmegőrzés területén is segít

Miért ne élhetnénk hosszú életet, egészségesen? A - Hunor Együtt a jövőnkért - társadalom-fejlesztő program ebben is tud segíteni. Vajon az emberek jó része tudja, hogy mik az egészséges élet feltételei? Az iskolákban ezt nem tanítják, a média pedig az ellenkezőjét sugallja! Bizonyára Te is sok embertől hallhattad már, hogy – „hol leszek én már akkor", vagy – „nem is szeretnék addig élni"! Mondják azok, akik a környezetükben lévő idős emberek betegeskedései láttán, el sem tudják képzelni, hogy idős korban is lehet egészségesen élni és ennek az időszaknak is vannak szépségei! Tudtad, hogy az egészségünket alapvetően öt külső körülmény rombolja? Mik ezek? A stressz, a vegyszerek szervezetbe jutása, a háttérsugárzás (elsősorban az elektroszmog), a tápanyaghiányos táplálkozás és a szándékos önpusztítás. Hogyan védekezzünk ezek ellen? A tudomány mai állása szerint, a betegségek nagy része pszihoszomatikus eredetű (a lélek megbetegeti a testet). A második legtöbb betegséget a környezet káros hatásai okozzák. A Hunor az egyetlen szervezet, amelyik mind a két problémára tud megoldást nyújtani az embereknek! A - Hunor Együtt a jövőnkért - társadalom-fejlesztő program szakemberei elfogultság nélkül kiválasztották a piac számtalan egészségtermék ajánlatából, azokat a speciális termékeket, amelyek a saját területükön a leghatékonyabbak között, a legjobb ár-érték arányt képviselik, és az egészségügyi problémák megelőzésében, illetve megoldásában élenjárók. A Hunor az egyetlen olyan szervezet, amely, a teljes piac legjobb ajánlataival segíti a stressz és a tápanyaghiányos táplálkozás megszűntetését, a méreganyagok távozását a szervezetből, a háttérsugárzás káros hatásainak semlegesítését. Az alábbi legjobb ár-értékű, a számos ajánlatból kiválogatott termékeket, már több éve - nagy megelégedésünkre - használjuk!

tovább >>


Tegyünk együtt az emberekért és magunkért, most még nem késő

Ha jó emberek karba tett kézzel nézik, a rossz és a gonosz eluralkodik a Földön! A Hunorral tudunk tenni az emberekért! Juttassuk el együtt az embereknek az élet és az ember működésének, illetve a problémamegoldás ismereteit azért, hogy boldogabban élhessék az életüket! A Hunor ebben is segíti az embereket! Neked is segítünk abban, hogy egyre könnyebben boldogulj és segítséget kérünk tőled ahhoz, hogy minél több embert juttassunk olyan képességekhez, amellyel sokkal könnyebben boldogulnak az életükben!

tovább >>


A Hunor segít, hogy ne dőlj be a nagyotmondóknak

Ugyanis az ügynöki, illetve az MLM-ben működők közül sok a nagyotmondó cég, illetve értékesítő! Lépten-nyomon tapasztalható, hogy az ügynöki és az MLM-ben működő cégek, illetve értékesítők jó része, a termékeikről, szolgáltatásaikról vagy a jutalék kifizetési rendszerükről nem a valóságot mondják a jelöltjeiknek. - Mondjuk, egyszerű gyümölcsöket, csodanövényeknek állítanak be. - Lehet az is, hogy gyümölcsökből készült termékeket irreálisan magas áron értékesítik. - Az is előfordul igen gyakran, hogy az összes jutalék kifizetés várható összege egy termék után, ha egy kicsit utána számolsz, több, mint a termék ára. - Igen gyakran olyan csoportnövekedési példával állnak elő, ami ténylegesen, a való életben nem lehetségesek. - Sok esetben, pénzügyi ajánlatokkal kapcsolatban, olyan lehetséges eredményekről tájékoztatnak, ami nagy bizonyossággal, előre láthatóan nem fog teljesülni. Ezeket nyilvánvalóan nem véletlenül teszik, hanem azért, hogy így könnyebben megszerezzék ügyfélnek a jelöltjüket. Viszont ezért, az emberek túlnyomó többsége számára csalódás lesz a végeredmény, illetve becsapottnak érzi magát. Az embereknek olyat kell nyújtani, ami számukra hasznos és amivel, segítünk az illetőkön. Tehát ajánlott tisztességes úton járni!

tovább >>

A Részvénytársaság céljai közt szerepel, hogy az emberek boldogabb, tudatosabb életet éljenek!

Szerinted voltak vagy vannak az embereknek olyan problémáik az életükben, amit jó lett volna gyorsan megoldaniuk?

             Egyedülálló Információk,Érdemes megtudni!

 

A - Hunor Együtt a jövőnkért - társadalom-fejlesztő program által nyújtott tudással segíteni tudunk, hogy a jövőben az emberek gyorsan meg tudják oldani a problémáikat! Ugyanis, a - Hunor Együtt a jövőnkért - társadalom-fejlesztő programja segítségével az emberek páratlanul gyors problémamegoldó képességre tesznek szert! Ha az emberek megismerik az élet törvényeit, egész más minőségű életet élhetnek! Az élettörvények tudása pedig alapot ad az emberek önbizalmának  fejlődéséhez is. Mert csak azok az emberek érnek el igazi eredményeket, akik jelentős önbizalommal és határozott célokkal rendelkeznek, ismerik saját magukat, könnyen szót értenek más emberekkel, illetve tudnak a pénzzel is bánni.

 
" A legjobb és a leghatékonyabb módja munkád elvégzésének,ha uralod azt,nem pedig a rabszolgája vagy. " Michel de Montaigne!
 

A Hunor Együtt a jövőnkért - társadalom-fejlesztő program, Neked is segít, hogy ezekre gyorsan szert tegyél és másoknak is tudjál segíteni!

Egyedülálló Információk,Érdemes megtudni

"Önben milyen kétségek merültek fel, amik miatt úgy döntött, hogy inkább nem ad egy esélyt Magának és nem él az ajánlatunkkal? Milyen kérdései maradtak, amire nem kapott választ?" 

LINKSTER.HU  A linkbirodalom.

"Önben milyen kétségek merültek fel, amik miatt úgy döntött, hogy inkább nem ad egy esélyt Magának és nem él az ajánlatunkkal? Milyen kérdései maradtak, amire nem kapott választ?" 

Neked is segítünk abban, hogy egyre könnyebben boldogulj és segítséget kérünk tőled ahhoz, hogy minél több embert juttassunk olyan képességekhez, amellyel, sokkal könnyebben boldogulnak az életükben!

Boldogok vagyunk, hogy segítségükre lehetünk az embereknek!

Sok sikert kívánunk itt a Hunornál!

Üdvözlettel:
Hunor Részvénytársaság Vezetősége

Egyedülálló Információk,Érdemes megtudni

Szervező, Menedzser

Munkák, Egyéb munkák itt: Magyarország, Komárom-Esztergom, Tatabánya. Dátum Szeptember 24

Egyéb munkák itt: Tatabánya

"Önben milyen kétségek merültek fel, amik miatt úgy döntött, hogy inkább nem ad egy esélyt Magának és nem él az ajánlatunkkal? Milyen kérdései maradtak, amire nem kapott választ?" 

 

 Üzenetküldés
Boldogság,Életerő,Hatékonyság! Ha szeretnéd.hogy ezek legyenek jellemzők az Életedre,Üzenj

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!